sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kirpparilla

Rakastan kirppareita. Koluan aina mielelläni kaikki kyläkirppikset ja muutaman kerran kuussa ajelen naapurikylän itsepalvelukirpputoreille kiertelemään. En ihan äkkiä muista, milloin olisin ostanut itselleni uusia vaatteita (siis vaatekauppauusia) ja lastenkin kamppeet ovat enimmäkseen käytettyjä poislukien kengät. 

Tänä aamuna heittäydyimme oikein hurjaksi ja ajoimme äitini ja Elvin kanssa ihan Helsinkiin saakka muotibloggaajien kirpputoritapahtumaan. Ihan sikana väkeä, kuten nyt saattoi odottaakin. Tarjontaa oli vähemmän kuin olin ajatellut, enkä sieltä sitten löytänytkään mitään. Elvi keikkui kantorepussa mukana ja viihtyi uskomattoman kauan selässä keikkuen. Äiti sentään löysi itselleen hatun.

Koska ykkösmatkakohteestamme ei löytynyt juuri mitään, poikkesimme paluumatkalla Mankkaan itsepalvelukirppis Akselin ovelle. Ovelle siksi, ettei kyseinen kirppis ollutkaan auki sunnuntaisin. Hieman jo naureskeltiin yhdelle kirppishatulle tullutta hintaa, kun sen eteen oli kuitenkin ajettu liki sata kilometriä. Päätimme sitten poiketa vielä siellä oman kylän kirpputorilla.

Sieltä löytyikin sitten Jonnalle ratsastuskengät, sadetakki ja neule. Leeville juhlahousut ja Marimekon Jokapoika -paita. 

Ja kerrankin myös itselleni jotakin:


Melkein villakangastakki. Ei siis ihan sataprosenttista villaa, mutta lähes. Ja kerrankin natsasi vielä värin kanssa! Tuosta riittää nyt toivottavasti takkia ainakin muutamalle syksylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti