lauantai 7. syyskuuta 2013

Ei pelkkä siili kurkussa...

Burana. Panacod. Strepsils. Bafucin. Kefexin. Ja vielä yksi, jonka nimeä en muista.

Kuvittelin äsken olevani jo siinä kunnossa, että pystyn käymään lähikaupassa. Epäilin jo, etten pääse sieltä kaupasta pois, kun lattia keinui ja silmissä musteni.

En ole varmasti ikinä ollut näin kipeä. Ihan vain kurkkukivulla se alkoi. Sitten nielu alkoi turvota. Sitten nousi kuume. Nieleminen sattui jo niin kovin, että itku pääsi joka kerta, kun oli pakko nielaista. Ja se itkeminen sattui niin kovin, että itketti vielä lisää. Edelleen kurkku on järkyttävän kipeä, mutta nieleminen sujuu jo irvistellen. Ehkä tästä vielä noustaan.

En voi kuin olla kiitollinen Tärpälle, joka otti tilanteen haltuunsa. Minä olen nukkunut koko eilisen ja tämän päivän. Ja luonnollisestihan nyt on se viikonloppu, kun kaikki kuusi lasta ovat paikalla. Toivottavasti tämä ei ole kauhean tarttuvaa lajia. Ei kai bakteeritulehduksen pitäisikään olla?

Ajattelin viime tammikuisen seitsemän hengen vatsataudin olleen horroria. (Huom! Vain yksi vessa!) Tarkastelen mielipidettäni. Kaikessa kamaluudessaan se tauti kesti vain noin puolesta vuorokaudesta vuorokauteen per pää ja oli kokonaisuudessaankin lusittu neljässä päivässä. Tämä kuulemma saattaa kestää viikon. Eli jos tämä tästä tarttuu, tiedossa on mielenkiintoinen kuukausi.

Että semmoinen angiina.

1 kommentti:

  1. Mulla on kerran ollut angiina, ja luulin kuolevani siihen. Se tunne, kum väkisin nieli ekoja tabuja ja kun saa sen jotenkin alas niin itkee jo valmiiksi kun seuraava pitää ottaa... Tuo sun olo ollut varmasti vielä kamalampi. Huh.

    VastaaPoista