maanantai 27. toukokuuta 2013

Pissajuttuja

Minulle väitettiin, että tytöt oppivat kuivaksi aiemmin kuin pojat. Leevi, Arttu ja Niko oppivat kaksivuotiskesänään jokainen. Otollista aikaa opetella, kun vaatetta on vähän ja puskia riittää.

Elviä ei voisi homma vähempää kiinnostaa. Hänestä pissalla käyminen tarkoittaa sitä, että hän istuu potalle ja sanoo "psssss". Oma moka. On kai tullut sihistyä jossakin vaiheessa ja neidille on jäänyt mieleen vain tämä sihinä. Potalle tai pöntölle meneminen ei ole mitenkään vastenmielistä. Tyttö vain ei ilmeisesti ole tosiaan tajunnut, mikä kyseisen homman perimmäinen idea on.

Paitsi että uimahallissa hän käy aina pissalla ennen altaaseen menoa. Olen puolivakavissani miettinyt, suostuisikohan uimahallin väki vaihtariin, jos veisin uuden potan tilalle. Jospa Elvi on mieltänyt vain kyseisen potan soveltuvan pisuhommiin.

Nyt kesän kynnyksellä ajattelin ottaa asiaan vähän aktiivisemman lähestymistavan. Kuivaksiopetteluhousut, pikkarit ja tarrat. Potalla käymisestä saa liimata tarran vessan seinällä olevaan pahvikorttiin. Jos tulee tulosta, saa liimata toisenkin.

Toistaiseksi taulussa on kuusi tarraa ja pesukoneessa neljät harkkapöksyt ja kahdet pikkarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti