perjantai 24. toukokuuta 2013

Kuinka tehdä helposta asiasta vaikea

Jos saisit lastesi vanhemmalta tekstiviestin, jossa kysytään kesälomasi ajankohtaa, jotta lasten lomailu saadaan järjestettyä, onko asiaan vastaaminen sinusta
A) helppoa?
B) vaikeaa?
C) mahtava tilaisuus aloittaa järjetön riita?

Jos kysymys esitetään ajankohtana, jolloin työnantaja ei ole vielä antanut lomalistoja, on vastaus varmasti B.

Useimmissa tapauksissa, jos loma-ajat ovat jo tiedossa, kuvittelisi vastauksen olevan A.

Ja sitten on tietysti aina jokunen, joka riemuissaan lukitsee vaihtoehdon C. Tästä on hyvä aloittaa järjetön tekstiviestirumba paitsi asiaa kysyneen henkilön kanssa, myös asiaa kysyneen henkilön uuden puolison kanssa. 

Juuri nyt olen sitä mieltä, että kännyköistä voisi poistaa kokonaan tekstiviestiominaisuuden. Rivien välistä voinee lukija arvata, minkä vastausvaihtoehdon neiti ex valitsi.

Ja kyllä, viisaampi olisi ollut alusta saakka puuttumatta asiaan lainkaan ja vastaamatta yhteenkään tekstiviestiin.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapas kurjalta. En voi kuin lähettää sinne virtuaalisia myötätuntohaleja ja kiittää Jumalaa siitä että meidän tapauksessa vaihtoehto C ei ole koskaan tullut vastaan. Ja yrittäjän on helppo joustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi, onneksi ja onneksi meilläkin vain tämä toinen ex on tätä c-luokkaa. Poikien isä on jopa tarjoutunut vaihtamaan loma-aikaansa, jos tämän toisen eksän lomakuviot aiheuttavat jotain ongelmaa poikien lomailussa isällään.

   Laittaa miettimään aina välillä, että onko tämä hankalaksi heittäytyminen enemmän meidän naisten heiniä?

   Poista
  2. Voi olla, että usein naiset katkeroituvat helpommin... Tuo miehesi eksä kuulostaa siltä kuin häntä kalvaisi tarve kostaa. Sellainen tarve on kuitenkin oma valinta ja satuttaa kaikkein eniten häntä itseään (ja ikävä kyllä mahdollisesti lapsia) :-(

   Poista
  3. En siis suinkaan tarkoita että miehesi olisi tehnyt mitään erityisen kamalaa ja nostattanut siten vääjäämättä kostonhimoa! Vaan meinaan että meidän jokaisen osalle riittää kyllä tässä maailmassa niin paljon mielipahaa että jokainen meistä voi halutessaan katkeroitua ja jäädä hautomaan kaunaisia ajatuksia ja odottaa koko ajan pahinta toiselta ihmiseltä - vaikka ihan samassa tilanteessa joku positiivisen katsantokannan valinnut ei näkisi mitään syytä moisten hajottavien tunteitten vaalimiselle.

   Poista
  4. Juuri tällaisesta arvelen olevan kyse. Asia on ilmeisesti edelleen jotenkin käsittelemättä, niin kammottavaa kieltä tämä ex käyttää Tärpästä. Ikävää tosiaan on se, että lapsethan siinä lopulta kärsivät. :(

   Poista